23 Mart 2009 Pazartesi

Dabbe Filmi Full Bedava İzle

0 yorum

Konu : Filmde, dünyada aniden yayilan nedensiz intihar vakalari, Amerika Birlesik Devletleri’nden baslayarak, Türkiye’ye siçrar. Bir salgin hastalik gibi ilerleyen ölümlerin sirri ise oldukça yakinimizda çözülecektir: Din kitaplarinda kiyamet ile ilgili zincirin kopacagi ve kiyamet alametini gösterecek Mehdi’nin dogacagi belirtilen Istanbul’da...
Korku türünde iddiali bir yapim olan "Dabbe", genel olarak dini bir mesaj tasimamakla birlikte kutsal kitaplardaki kiyamet alametlerinden yola çikiyor ve interneti bir korku nesnesi olarak kullaniyor.




Testere 5 - Saw 5 Full izle

0 yorum


Testere 5 - Saw 5 Filminin Konusu : Popüler TESTERE / SAW serisinin beşinci bölümünde kriminal uzman Hoffman (Mandylor) Jigsaw efsanesini yaşatacak hayatta kalan son kişidir. Ancak tehdit sözkonusu olduğunda sırrının açığa çıkmaması için herşeyi göze alarak tüm tehlikleri ortadan kaldırmak zorundadır.





Aşk Gibi Bir Şey - A Lot Like Love Filmini Full Bedava izle

0 yorum



İş seyahatlerinden birinde Emily’yle karşılaşır. Bu bir ilktir. Tanışmalarından itibaren, tam yedi yıl sürecek olan bir karşılaşma döngüsünün içine girerler. Bir türlü; kader mi, yoksa tesadüf mü kestiremezler. Hayatlarının farklı dönem ve durumlarında sürekli bir araya gelen ikili arasında adını koyamadıkları bir ilişki gelişir. Beraberken çok iyi vakit geçirdikleri halde zıt karakterlere sahip olmaları biraraya gelmelerini zorlaştırır. İsmini koyamadıkları bu ilişkileri sadece bir arkadaşlık olarak mı kalacaktır, yoksa daha ötesine mi dönüşecektir?

Modern hayat koşuşturmaları arasında birbirlerine duydukları hisler yüzünden bocalayan iki gencin öyküsü, günümüz aşklarına değişik bir pencereden bakmamızı sağlıyor.














Aşk Tutulması Filmini Dvd izle Bedava indirmeden ücretsiz izle seyret

0 yorum



Yapım : 2008, Türkiye
Tür : Komedi / Romantik
Yönetmen : Murat Şeker
Senaryo : Murat Şeker, Selami Genli Oyuncular : Murat Akkoyunlu, Erhan Emre, Ayten Uncuoğlu, Fahriye Evcen, Ali Erkazan, Sarp Apak, Suzan Aksoy, Tolgahan Sayışman, Filiz Ahmet, Feridun Düzağaç, Yasemin Öztürk, Tim Seyfi, Rahşan Gülşen
Yapımcı : Murat Şeker
Müzik : Serhat Ersöz
Süre : 1 saat, 30 dk.
Gösterim Tarihi : 24 Ekim 2008

Filmin Konusu : Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur’un ve hem de Pınar’ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır.
iyi film izlemeler arkadaşlar iyi seyirler...




Not Seni Seviyorum Filmini Full İzle

0 yorum



Güzel ve akıllı bir kadın olan Holly Kennedy, eşi Gery ile oldukça mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Ancak aldıkları bir haber ikisini de derinden etkileyecektir. Gery hastadır ve kurtulma umudu çok azdır. Bunu öğrenen Holly kocasından daha kötü bir ruh haline girer. Kocasını kaybettikten sonra Holly'nin yeniden nasıl iyi olacağını kimse bilmemektedir. Ancak Holly'yi çok iyi tanıyan Gery ölmeden önce sevgili karısına farklı zamanlarda eline ulaşacak şekilde düzenlenmiş bir dizi mektup yazmıştır. İlkini doğumgününde alan ve büyük bir şok yaşayan Holly için bu mektuplar artık bir yol göstericidir. Kocasından hayatını yeniden bağlanmayı öğrenecek ve onun sayesinde kendisinin bilmediği yönleriyle karşılaşacaktır.










Kadrinin Götürdügü Yere Git Full izle

0 yorum



Tür : Komedi

Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009

Yönetmen : Onur Tan

Senaryo : Uğur Uludağ

Görüntü Yönetmeni : Riko

Yapım : 2009, Türkiye



Oyuncular



Şafak Sezer (Kadri) , Alp Kırşan (Cem) , A. Mümtaz Taylan (Güneş) , Esin Civangil (Umut) , Eylem Şenkal (Betül) , Koray Şahinbaş (Hakan)

Kadri ile Cem birbirleri için her şeyi yapacak kadar iyi dostlardır. Cem, aşk hayatında büyük bir hayalkırıklığı yaşamıştır ve bunalımdadır. Onu tekrar eski haline döndürmek için Kadir, Cem’i Antalya’nın en güzel oteli Dionysos Oteli’ne götürür.



Fakat hotelin sürpriz bir çifti daha vardır; Cem’in eski sevgilisi Betül ve onun yeni sevgilisi Hakan. Bu durum Kadir ve Cem’i bir dizi komik olayın içine sürükler.



Cem Özer’in ortağı olduğu USTA (Uluslararası Sinema Televizyon Atölyesi), ilk komedi filmiyle usta oyuncuları aynı kadroda topluyor.










Recep İvedik 2 Sinema Çekim Full Bedava izle

0 yorum



Recep ivedik 2 Filminin Konusu : Recep İvedik 2'de, Recep bu sefer İstanbul'u birbirine katıyor. Recep'in tek akrabası, kendisi gibi kıllı ve oldukça yaşlı babannesidir. Babaanne Recep'in yaşadığı sarhoş aylak hayatı bırakıp adam olmasını ister. Recep İvedik 2, babannesinin istekleri doğrultusunda Recep'in adam olma gayretlerini anlatıyor. Yapım : 2009, Türkiye Tür : Komedi Yönetmen : Togan Gökbakar Senaryo : Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne, Togan Gökbakar Oyuncular : Şahan Gökbakar, Asiye Dinçsoy, Aysan Sümercan, Füsun Öztoprak, Müjde Uzman, Gülsen Özbakan, Efe Babacan, Çağrı Büyüksayar, Gülşah şahin, Esin Gündoğdu, Oya Salman, Yıldıray Yıldızoğlu, Meltem ipekçi, Ayfer çalgıcı, Erkan Baltacı, Begüm öner, Ayşe özkök, Elif Burcu Barut Yapımcı : Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan Görüntü Yönetmeni : Ertunç Şenkay Müzik : Oğuz Kaplangı Süre : 1 saat, 47 dk. Gösterim Tarihi : 13 Şubat 2009








 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About