24 Mart 2009 Salı

Muro Lanet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Full İzle

0 yorum


Yapım: PANA FİLM


Yapımcı: Raci ŞAŞMAZ

Senaryo: Raci ŞAŞMAZ – Bahadır ÖZDENER – Cüneyt AYSAN

Yönetmen: Zübeyr ŞAŞMAZ

Görüntü Yönetmeni: Selahattin SANCAKLI

Müzik: J. P. Smadj & Cem Yıldız (Pozitif Edisyon)

Oyuncular:Mustafa ÜSTÜNDAĞ – Şefik ONATOĞLU,Fırat TANIŞ – Eray TÜRK

Nataliya BONDARENKO – Daria LITVINOVAEvrim ALASYA – Bülent ŞAKRAK VE Mazhar ALANSON

Konusu:Cezaevinden çıkan Muro ile Çeto, devrimi köyden başlatmak üzere memleketlerine dönerler.

İlk planları evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktır.

Oysa köyde onları bir sürpriz beklemektedir. Muhtar, Muro ile Çeto’yu hapisteyken iki Rus kadınla evlendirmiştir.

Muro ile Çeto’nun devrim ütopyasını gerçekleştirmeleri için; kadınları bulup boşanmaları gerekmektedir.

Bunun için İstanbul’a dönen Muro ile Çeto’nun başına gelmeyen kalmaz.

Çözümlemesini asla yapamayacakları bir örgütle karşı karşıya kalırlar…





kutsal Damacana Full izle

0 yorum


Fikret hayatını gemilerde tayfalık yaparak geçirmiş ve nihayet İstanbul’a yerleşmiştir. Zenginlik hayalleri kuran Fikret, yaşadığı semtte bulunan bir kilisenin rahibi olan Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilerek kilise imkânlarını kullanmaya başlar. Kilise mahzenindeki pahalı şarapları satarak yolunu bulmakta ve geceleri de gizlice girdiği Artin’in odasında kalmaktadır.




Yesil Yol Full izle

0 yorum



Tür : Dram / Fantastik

Gösterim Tarihi : 17 Mart 2000

Yönetmen : Frank Darabont

Senaryo : Frank Darabont

Görüntü Yönetmeni : David Tattersall

Müzik : Thomas Newman

Yapım : 1999, ABD , 189 dk.


Oyuncular




Tom Hanks (Paul Edgecomb) , Michael Clarke Duncan (John Coffey) , Michael Jeter (Eduard Delacroix) , Doug Hutchison (Percy Wetmore) , David Morse (Brutus “Brutal” Howell) , James Cromwell (Warden Hal Moores) , Barry Pepper (Dean Stanton)

Film, yaşlı Paul Edgecomb’un arkadaşı Elanie Connelly’ e, Cold Mountain Hapishanesi’nde gardiyan olduğu uzun yıllar boyunca yaşadıklarını anlatmasından oluşuyor.


Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzurevinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Hapishanedeki hücrelerinden alınan idam mahkumlarının elektrikli sandalyenin bulunduğu ölüm odasına giderken yürüdükleri, bir millik yeşil yolda yaşananlara her defasında tanık olan Edgecomb, ömrü boyu unutamayacağı olaylara tanık olur.




Edgecomb, yıllar boyunca sayısız idam mahkumu nakleder. Ama hiç birisi, onu, John Coffey kadar etkilemez. Oldukça iri yarı bir adam olan Coffey, iki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahkum olmuştur. Ürkütücü görünümünün aksine oldukça ince, kırılgan ve düşünceli bir yapıya sahip olan Coffey, bazı doğa üstü güçlere sahiptir. Edgecomb’un ona gerçekten suçlu olup olmadığını sorması ile aralarında bir diyalog başlar.




Er Ryan’ı Kurtarmak Full izle

0 yorum



2. dünya savaşı ve James Ryan’ı ne pahasına olursa olsun kurtarılmalıdır. Askerler, her yerde, ona ait bir iz aramaya başlar. Bu öylesine bir göreve dönüşür ki, 1 kişiyi kurtarmak uğruna birçok askerin hayatı söz konusudur. o çünki bir annenin son evladıdır








Recep İvedik Full İzle

0 yorum



Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı... Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek... Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır.Tür : KomediSenaryo : Şahan Gökbakar, Serkan AltuniğneYönetmen : Togan GökbakarYapımcı : Faruk Aksoy, Mehmet Ergin Soyarslan, Ayşe GermenYapım : Türkiye 2008Oyuncular : Hakan Bilgin, Şahan Gökbakar, Fatma Toptaş,Tuluğ Çizgen, Nedim Doğan, Vural Buldu, Hakan Akın, İsmail Hakkı, Volkan CanGösterim Tarihi : 22 Şubat 2008









 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About