25 Mart 2009 Çarşamba

Aslan Bacanak Full izle | Zeki Alasya - Metin Akpınar

0 yorum





Vahsi İrk Filmi Full İzle

0 yorum



Bir grup genç medeniyetten uzak bir adaya tatile giderler. Ama bilmedikleri bir şey vardır: Bu doğal güzellikteki adada köpek türü canlılar üstünde deney yapılan bir de laboratuar bulunmaktadır. Çok geçmeden adanın avlanmak ve öldürmek üzere yetiştirilen, genetikleri değiştirilmiş bu canlılar tarafından ele geçirildiğini fark eden gençler kapana kısılmışlardır. Bundan sonrası kıran kırana bir hayatta kalma mücadelesidir…




Şeytanin Avukati Filmini Full Bedava izle

0 yorum



Şeytanın Avukatı, aynı isimli romandan uyarlanan 1997 yapımı bir Hollywood filmidir. Başrollerde Al Pacino, Keanu Reeves ve Charlize Theron oynamıştır.

Film başarılı bir avukatın hayatını ve etrafındaki garip gelişmeleri anlatır.








Sevgililer Günü Katliamı - My Bloody Valentine 3D Full izle

0 yorum



Tür : Gerilim / Korku / 3D
Gösterim Tarihi : 13 Şubat 2009
Yönetmen : Patrick Lussier
Senaryo : Todd Farmer , Zane Smith , John Beaird , Stephen Miller (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Brian Pearson
Yapım : 2009, ABD , 101 dk.

Oyuncular
JensenAckles ( Tom Hanniger) , Jaime King (Sarah Palmer) , Kerr Smith (AxelPalmer) , Betsy Rue (Irene) , Edi Gathegi (Deputy Martin) , Tom Atkins( Burke)

KONUSU
Tom yıllar sonra kasabasına geri döner. Kasabadayaşanan felaketin üzerinden tam 10 yıl geçmiştir. 10 yılönceki sevgililer gününde, bir manyak onlarca kişiyiöldürmüştür.
Tom’un dönüşühiç beklemediği olaylara gebe olur. Onun olayıgerçekleştiren katil olduğuna inanan insanlar bulunmaktadır.Tom’un masumiyetini ispatlaması gerekmektedir…









 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About