27 Mart 2009 Cuma

Winx Club : Kayıp Krallığın Sırrı Çizgi Film İzle

0 yorum



Konusu
On altı yıl önce Sihirli Boyut’un en güçlü savaşçı büyücüleri kendilerini, mutlak kötüyle savaşmak adına kurban ettiler. Bu savaşta ailesi kaybolan ve gezegeni Sparks yok edilen Prenses Bloom, ablası Daphne’nin kendini feda etmesi sayesinde kurtulur. Bloom dünyada kendisini evlat edinen aile tarafından, sıradan bir kız olarak büyütülür.






Bitirim İkili 3 Full İzle

0 yorum


Los Angeles'ın kilometrelerce uzağında, Paris'in kalbinde bir sır yatıyor. Sırrı öğrenen Büyükelçi Han ise bunu açığa çıkarmak üzere. Dünyaca ünlü organize terör örgütü Triad'ın bilgilerine ulaşan Han, örgütün zirvesi Shy Shen'in gerçek kimliğini Dünya Suç Mahkemesine'ne açıklamasına kısa bir süre kala bir suikast kurşunuyla susturuluyor.

Triad sırlarının ortaya çıkmasını engellemek için her şeyi yapabilir ve onları durdurmanın sadece bir yolu var…

Los Angeles Polis Departmanından Dedektif Carter ve Çinli meslektaşı Müfettiş Lee geri döndü… Ama bu sefer ikisinin de bilmedikleri bir yerde, Paris'teler. Bitirim İkili 3'te görevleri, büyük çaplı bir suç örgütünü durdurmak ve eski dost Büyükelçi Han'ın kızı Soo Yung'u kurtarmak.

Şehri, konuşulan dili ve neyi nerede arayacaklarını bilmiyorlar. Fakat zaman geçtikçe Paris'in banliyölerinden Eiffel Kulesi'nin görkemli ışıltılarına uzanan mekânda Triad'la büyük bir mücadeleye girişecekler. Bitirim İkili'nin en sıkı macerasına hazır olun.

Jackie Chan ve Chris Tucker serinin ilk iki filminin yönetmeni Brett Ratner'la yeni bir macera için tekrar birlikteler. Paris'te geçen Bitirim İkili 3, Triad çetesi, güzel kadınlar, arıza bir taksi şoförü ve Triad'ın kirli işlerini ortaya çıkarmak isteyen veteran bir Fransız dedektif etrafında dönüyor.

İkiliye bu yeni macerada bir dizi yetenekli oyuncu da eşlik ediyor. Müfettiş Lee'yle gizemli bir bağlantısı olan Triadlı suikastçı Kenji'yi Hiroyuki Sanada, güzel olduğu kadar tehlikeli gece kulübü sahibi Jasmine'i, Youki Kudoh, Dünya Suç Mahkemesi'nin Başkanı Reynard'ı ise usta aktör Max Von Sydow canlandırıyor. Hikayeye renk katan geçimsiz taksi şoförünü Fransız aktör ve yapımcı Yvann Attal beyaz perdeye yansıtırken, efsanevi yönetmen Roman Polanski de kendine göre yöntemleri olan Fransız dedektif Revi'yi oynuyor. Fransızların yeni nesil aktrislerinden Noémie Lenoir, Triad'ın karanlık işlerini gün ışığına çıkarabilecek Genevieve rolünü üstleniyor. Diğer yardımcı rollerde ise Zhang Jingchu, Tzi Ma, dana Ivey ve Henry Q yer alıyor.


Temel İçgüdü 2 Full Bedava izle

0 yorum



Psikolojik gerilim Temel İçgüdü 2’de, çok satan cinayet romanı yazarı Catherine Tramell, San Francisco’dan Londra’ya taşındıktan sonra yine kendini kanunun yanlış tarafında bulur. Londra’lı suçlu psikiyatristi saygın Dr. Michael Glass, zirvedeki bir sporcunun ölümünü takiben, Scotland Yard dedektifi Roy Washburn tarafından Tramell’in psikiyatrik karakter profilini çıkarıp, değerlendirmesini yapmaya ikna edilir. Fiziksel olarak Trammell’in çekim alanına giren ve onun zekâsından etkilenen Glass, akıl hocası Dr. Milena Gardosh’ın tüm tavsiyelerine karşın, hızla Trammell’in yalan ağının ve baştan çıkarıcılığının içine çekilir. Tramell’in, Glass’in temel içgüdülerini keşfetmesiyle, Glass’la Tramell arasındaki mesleki sınırlar yok olur. En heyecanlı noktada Glass her ikisinin de hayatlarını ebediyen değiştirecek bir seçimle karşı karşıya kalırken, öldürücü bir fikir savaşı ortaya çıkar.

Yönetmen : Michael Caton-Jones
Senaryo : Leora Barish, Henry Bean
Oyuncular : Sharon Stone, David Morrissey, Charlotte Rampling, David Thewlis, Hugh Dancy
Filmin Türü : Gerilim, Polisiye
Orijinal Adı : Basic Instinct 2: Risk Addiction
Yapımcı Firma : 20th Century Fox Australia
Yapım Yılı : 2006
Yapım Ülkesi : Almanya/İspnaya/İngiltere
Orijinal Dili : İngilizce
Filmin Süresi : 120 dakika
Resmi Sitesi : http://www.sonypictures.com/mo..
Dağıtıcı Firma : UNP Filmcilik
Maliyet : 0
Hasılat : 0
Vizyon Tarihi : 31.03.2006







 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About