26 Nisan 2009 Pazar

Laid To Rest Filmini Ücretsiz Bedava izle

0 yorum


Yapım:2009 ~ ABD


Tür:Korku

Yönetmen:Robert Hall

Senaryo:Robert Hall

Yapımcı:Bobbi Hall, Chang Tseng

Görüntü Yönetmeni:Scott Winig

Süre:1 saat 30 dk








Mum & Dad - Mum And Dad Filmini indirmeden internetten sinemadan izle

0 yorum


Yapım: 2008 ~ İngiltere

Tür: Korku

Yönetmen: Steven Sheil

Senaryo: Steven Sheil

Yapımcı: Lisa Trnovski, sinemagaleri

Görüntü Yönetmeni: Jonathan Bloom

Süre: 1 saat 25 dk

Film4FrightFest 2008′in bu sene en ses getiren filmi İngiliz yerli yapımımikro-bütçeli Mum and Dad oldu. Festivalcilerin oylarıyla en beğenilenikinci film seçilen Mum and Dad, birçok dev ismi ve dev bütçeli yapımıkıskandıracak bir ilgiyle karşılandı. Filmin mikro-bütçesi 100.000GBP.Bir sinema filmi için olabilecek en düşük bütçelerden biri, hele birkorku filmi festivalini kasıp kavuran bir film için! Mum and Dad,Londra’da Heathrow havaalanının çevresinde yaşayan yamyam bir aileyianlatıyor.

Heathrow’dan yakaladıkları yalnız çocukları evlerindehapsedip, ‘aile’lerinin bir parçası olmaya zorlayan ve aile kurallarınauymadıkları takdirde çeşitli işkencelerle onları cezalandıran, hattaişi yamyamlığa kadar götüren “işlevsiz” bir aile. Filmin cinselsapkınlık ve içerdiği vahşet öğelerinin yanında yer yer tadınıkaçırmadan esprili bir atmosferi de olduğunu söyleyelim. Ne de olsaİngiliz filmi. Öyle Frontiers gibi yeni dönem Fransız vahşet filmlerikadar sert değil. Zaten hem bütçesi hem konusu icabıyla biraz fazlaabartılı ve karikatürize karakterlerden oluştuğu için, filmin izleyiciüzerinde hafif esprili bir etki yaratması kaçınılmaz oluyor.






The Scratch Filmini indirmeden bedava ücretsiz online izle

0 yorum


Yönetmen : Jorge Suarez

Tür : Aksiyon


Yapım : ABD


Süre : 92 dk


Oyuncular : Kristen Nedopak, Jason Adkins






Bolt Filmini Türkçe Dublaj indirmeden Bedava izle

0 yorum


Tür : Fantastik / Komedi / Animasyon

Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2008

Yönetmen : Byron Howard , Chris Williams

Senaryo : Chris Sanders (Kitap)

Yapım : 2008, ABD

Seslendirenler : Miley Cyrus (Penny) , John Travolta ( Bolt) , Malcolm McDowell , Nick Swardson , Diedrich Bader , film izle , Chloe Moretz (Genç Penny)

Bir Alman Çoban köpeği olan Bolt, o güne kadarki tüm yaşamını bir aksiyon TV şovu kahramanı olarak sürdürmüştür. Bolt, süper güçlere sahip olduğuna inanıyordur.

Bir gün stüdyodan istemeden uzaklaşır ve aslında bir dişi kedi olan Mr. Mittens ve Rhino adındaki hamster ile karşılaşır. Bu üç arkadaşın yolculuğunda, Bolt süper güçlerinin aslında var olmadığını ve stüdyo dışında kalan dünya gerçeğinin çok daha farklı olduğunu anlar.

Bolt’u usta oyuncu John Travolta’nın seslendirdiği film, Walt Disney Animasyon Stüdyoları’nda CGI teknolojisiyle hazırlandı.








 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About