27 Nisan 2009 Pazartesi

Tetikci 2 Full izle

0 yorum


Tetikçi 2 - Crank High Voltage - 2009 - Aksiyon - Altyazılı

Tür : Aksiyon
Gösterim Tarihi : 8 Mayıs 2009
Yönetmen : Mark Neveldine , Brian Taylor
Senaryo : Mark Neveldine , Brian Taylor
Görüntü Yönetmeni : Brandon Trost
Müzik : Mike Patton
Yapım : 2009, ABD

Oyuncular

JasonStatham (Chev Chelios) , Amy Smart (Eve) , David Carradine (Poon Dong), Clifton Collins Jr. (El Huro) , Ling Bai (Ria) , Corey Haim (Randy)
Tamolarak ilk filmin bıraktığı yerden devam eden Tetikçi 2 , busefer kalbini çalanların peşine düşer. Hayatta kalmakiçin her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecandolu bir macera başlar.

Chev’inin Los Angeles caddelerineyaptığı ölümcül atlayıştan kurtuluşu, ve hemen akabindeise gizemli bir Çin mafyası tarafından kaçırılışındanüç ay sonra gözlerini açtığında kalbininameliyatla çıkartılıp, yerine çalışabilmesi içindüzenli olarak elektrik takviyesi gerektiren pilli bir aletintakıldığını görür.

Kendini tutsak tutanlardantehlikeli bir şekilde kaçan Chev, tekrar bir kovalamacanıniçindedir. Bu kez karizmatik Meksika çete lideri ElHuron’dan, ve Çin SuçÖrgütü’nün başı olan 100 yaşındaki PoonDong’dan kaçmaktadır ve kalbini çalanlardanintikamını alma peşindedir. Hayatta kalmak için her şeyinyapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macerabaşlar.

2006 yılının hit aksiyon filmi Crank ‘te,suikastçı Chev Chelios damarlarında akan ölümcülzehirle mücadele etmek için 24 saatini dövüşerek,öldürerek ve adrenalin düzeyini üst seviyedetutarak geçirmişti.






 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About