26 Mart 2009 Perşembe

Ata Demirer - Tek Kisilik Dev Kadro Full izle

0 yorum



Tophaneli Murat Full izle | Kadir İnanir Filmi

0 yorum



Yönetmen : Sırrı Gültekin
Senaryo Yazarı : Sırrı Gültekin
Tür : Duygusal


Aman Tanrim Full izle

0 yorum


Tanrısal güçlere sahip olmak eğlenceli bir şeydir. Buna inanmıyorsanız Bruce Nolan'a sorunuz. Çünkü onun bilmesi gerekir!

Bruce New York'taki yerel bir televizyon kanalında haber sorumlusu olarak çalışmaktadır. İnsanların ilgisini çeken eğlenceli programlar yapar. Bu programlar kendisinden başka herkesi mutlu eder. Bruce'un aklı fikri aynı kanalda çalışan ve emekliliği yaklaşan bir haber sunucusunun yerini almaktadır ya da en azından yabancı ülkelerden haber geçen bir haberci olmayı düşler.

Aslında Bruce'un özel yaşamında da birtakım tatminsizlikleri vardır. Ancak bundan şikayet edecek zamanı bile bulmakta zorlanır. Karşılaştığı her zorlukta Tanrı'yı suçlamayı tercih eder. Grace isminde sevimli bir kız arkadaşı da vardır. Bir yardım merkezinde çalışan Grace son derece iyi niyetli ve yardımsever bir kızdır. Tüm negatifliğine karşın Bruce'a adeta tapmaktadır.

Öte yandan Bruce'un mesleğindeki şanssızlıklar bir türlü yakasını bırakmamaktadır. Aksiliklerin üst üste gelmesi sonucunda çalıştığı televizyon kanalından kovulur. Bu yetmezmiş gibi bir de uzun zamandır tehdit aldığı gangsterlerin saldırısına uğrar. Felaketlerin üst üste gelmesi karşısında çılgına dönen Bruce, bu olumsuzluklar yüzünden Tanrı'yı suçlamaya devam eder.

Oysa Tanrı ona bu aksiliklerle başa çıkabilmesi için çok sayıda işaret ve ipucu yollamış, ancak Bruce bunları fark etmemiştir. Sonunda onunla yüz yüze görüşmek için Omni Presents şirketinin bulunduğu eski bir binaya doğru yönlendirmeye karar verir. Bruce orada bu felaketlerin sorumlusu ile, yani Tanrı ile karşılaşır ve orada kendisini Bruce'a gösterir. Evet, Tanrı karşısındadır artık!

Bruce'un şikayetlerini duymuştur ve eski yayıncı Bruce'a cazip bir teklifi vardır. Ona kendi işini önermektedir. Kendisine ait Tanrısal güçleri Bruce'a verecektir. Kısacası Tanrı ona kendi görevini vererek meydan okumakta ve "Haydi bakalım, sen daha iyisini yap!" demektedir.

Bruce hayretler içinde kalır. Hayal görmediğine, bunun bir kabus olmadığına iyice kanaat getirdikten sonra Tanrısal güçlerini kendi zevki, gelişmesi ve avantajları doğrultusunda kullanmaya başlar. O artık evrenin en büyük ve en güçlü varlığı haline gelmiştir. Ancak Tanrısal güçlerini kullanması sonucunda hayatının en önemli dönem noktasına gelmesi; 24 saatliğine de olsa dünyayı yönetmenin hiç de kolay bir iş olmadığını anlaması uzun sürmeyecektir...


Dünyanın Durduğu Gün - The Day The Earth Stood Still

0 yorum

Tür:Dram / Bilim Kurgu / Uzay / Felaket
Gösterim Tarihi : 12 Aralık 2008
Yönetmen : Scott Derrickson
Senaryo : David Scarpa
Müzik : Tyler Bates
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Keanu Reeves (Klaatu) , Jennifer Connelly (Helen) , Jaden Smith (Jacob) , Kathy Bates , John Cleese (Dr. Barnhardt)

Konusu:

1951 yapımı bir bilimkurgu klasiği olan The Day the Earth Stood Still’in yeniden yapımı olan filmde, ünlü bilimci Dr. Helen Benson (Jennifer Connelly) kendisini, insanlığı dünyanın beklediği krize karşı uyarmak için gelen uzaylı Klaatu (Keanu Reeves) yüzyüze bulur.

Helen’in kontrolü dışındaki bir takım güç merciileri Klaatu’ya düşman gözüyle bakarlar ve dünya liderleriyle temasa geçmesini önlerler. Helen ve üvey oğlu Jacob (Jaden Smith) da Klaatu’nun “Dünya dostu” bir uzaylı olmasının ölümcül sonuçlar da verebileceğini farkederler.

Helen’in yapması gereken, dünyayı yok etmek için gelen bu varlığa dünyanın kurtarılmaya değer bir yer olduğunu göstermektir; fakat bunun için çok geç kalmış olabilir.

1951’de efsanevi yönetmen Robert Wise tarafından çekilen film, bilmkurgu severler, yazarlar ve film yapımcıları için bir klasik haline gelmişti. Uzay aracı ile Washington D.C.’ye inen, insan görünümündeki uzaylı Klaatu’nun insanlığı insanın ta kendisinin yol açtığı tehlikelerden korumak adına dünya liderlerini uyarmasını konu alan filmde Klaatu, dev robot bodyguard’ı Gort’un da yardımıyla kendisini hapsetmeye çalışan otoritelerden kaçmaktaydı.









Bebek - Seed of Chucky Full izle

0 yorum


Bebek - Seed of Chucky Filminin Konusu : Katil bebek Chucky ve katil ruhlu Tiffany ile evlenir. Glen adında bir çocukları olur. Chucky ve Tiffany, şiddet karşıtı oğulları Glen'in kendilerine uymayan garip tavırları karşısında şaşkınlık yaşar. Yapım : 2004, ABD / Romanya Tür : Fantastik / Gerilim / Komedi / Korku Yönetmen : Don Mancini Senaryo : Don Mancini Oyuncular : Brad Dourif, Jennifer Tilly, Billy Boyd, Hannah Spearritt, John Waters Seslendirenler : Brad Dourif, Jennifer Tilly Yapımcı : David Kirschner Görüntü Yönetmeni : Vernon Layton Müzik : Pino Donaggio Dağıtım : Warner Bros Süre : 1 saat, 27 dk. Gösterim Tarihi : 11 Şubat 2005







 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About