23 Nisan 2009 Perşembe

Hallettsville Filmini indirmeden internetten Bedava Ücretsiz izle

0 yorum



Yönetmen: Andrew Pozza

Senaryo:Derek Lee Nixon

Gösterim Tarihi:10 March 2009 (USA)

Türü : Korku
Filmin Konusu : Hallettsville iyi kapalı başlar ve unutulabilir, underachieved Sonuç olarak dışarı fizzles nadir bir taş olduğunu. Bu, sadece isim aktör olan son Filmografi muhtemelen en izleyiciler bir Yukarıda ortalama korku filmleri arıyor ilgisini edilmeyen Gary Busey olmanın bir indir var. Eyvah, ben ve bir vuruş ... çevrimiçi Netflix at verdim ben hoş bir sürpriz oldu. Bir tahmin arsa, topal AB korku filmi beklenen ve kötü sinematografi hareket. Ama Hallettsville yetenekli bir sürü bu indir paket halinde gizlenmiş vardır.

İlk kez yönetmen Andrew Pozza yönettiği ve ortak bir çok standart planıyla bu doğaüstü Thriller: kolej Arkadaş yaşlı bir grup bir çocuk veli kabin ve gitmek yazıldı nerede daha sonra bu kötü bir şey olduğunu ortaya koyuyor. Bu ne demek de doğrudur: tüm önce yapıldı, ama bu size, ne kadar, ona anlatmak ve Pozza ve şirketin söylemek hikaye değil iyi yaparım ... bir süre için.

Bu sinema ve ses tasarımı iki şey ben bu filmi hakkında en memnun oldu. De yapılıyordu Bu hareket katı oldu. Diyalog çoğu ve Busey küçük rol için iyi oldu iyi oynadı ve unutulmaz. Ve döküm çoğu da sağlam ve Yardım değil, ama bir tanesi fark garip bir genç Johnny Depp resembled. Eğer yüzünü bu gün bir ana filmi bir görünür Ben sürpriz olmaz.

Hallettsville unutulmaz korkutuyor ve atlar, ama dolu film giderek B olur-film zaman öldürülmesi başlar ve çok fazla bir şey görmüyorum. Bitiş sadece ve topal olduğunu Ne kitabı ile mi? Bu haberle, sadece nasıl Evil Dead bu filmi oldu benzer ve her şeyin daha iyi bir zaman sonunda weren't açıklandığı olacağını düşünerek için beni yanlış yönlendirmek bana hatırlattığı şey getirdim.

Ancak, bu filmi bu hesaba atmosfere için, ancak kredi bir çok hak üçüncü hareket gerçekten kaliteli zarar ve beklentilerini göbek açılır.








The Burrowers Filmini Full İndirmeden İzle

0 yorum


Yapım Yılı: 2008

Firma: Blue Star Pictures

Süre: 96 dakika

IMDB Puanı: 7.3 (67 Oy)

Dil: İngilizce

Ülke: Amerika

Türü: Korku








 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About